Spanska Fastighetsmarknaden 2018 - Hetare än någonsin - Event 13/6 Stockholm

 

Cocoon Marbella besöker Stockholm den 13/6 för att berätta mer om vad vackra Marbella och solsäkra Costa Del Sol har att erbjuda. 


(Klicka här för att säkra din gratis-biljett till eventet. Det finns ett begränsat antal biljetter tillgängliga.)

Under eventet så kommer du att få möjligheten att lära dig mer om en av Europas snabbast växande fastighetsmarknader. Fastighetsmäklaren och investeraren Marc Sheldon från Cocoon Marbella kommer dela med sig av sin syn på dagens marknad. En marknad där vi ser ett enormt intresse och fortsatt låga priser från världsekonomins krash i 2008.

Den spanska fastighetsmarknaden växer och investeringsmöjligheterna är många. Under de senaste åren har svenskarna visat större intresse än någonsin för den spanska fastighetsmarknaden. Idag står svenskar för över 7% av alla utländska fastighetsaffärer på den spanska fastighetsmarkanden. Utöver Svenskar så är majoriteten av köparna från England, Frankrike och Tyskland.

Eventet startar klockan 18:00 och avslutas runt 20:30-21:00 den 13/6. Vi vill välkomna dig till The Park på Sveavägen 98 i Stockholm. Du är varmt välkommen att ta med en vän. Då biljetterna är begränsade ber vi alla boka sina biljetter så tidigt som möjligt. Klicka här för att boka dina gratis-biljetter.

Vad får jag med mig från eventet?
* Aktuell kunskap om det nuvarande läget på den Spanska fastighetsmarknaden med fokus på Costa Del Sol och Marbella.
* Verktyg och kontakterna för att kunna identifiera, köpa och passivt hyra ut din bostad i Spanien.
* Möjlighet att nätverka med andra Svenskar som tycker om och bor i Spanien. 
* Lära dig hur en fastighetstransaktion går till i Spanien. Vilka skatter och avgifter som tillkommer. 

 

(Klicka på filmen nedan för mer information om eventet på The Park, Sveavägen 98 den 13/6 mellan 18:00-21:00)